Kompetens och engagemang som ger resultat

Kompetens, närhet och valfrihet

Vi tycker inte att Sveriges företag ska behöva välja mellan personligt/nära och kunskap/potential när de söker hjälp med revision och redovisning. Välkommen till LR – det stora lilla företaget med kompetens och engagemang!

”Kom hem till LR” säger vi i vår rekryteringskampanj, och det är så vi ser det – något som också gäller i allra högsta grad för dig som kund. Hos oss blir du en viktig kund, och får ett engagerat, professionellt team till din hjälp som har all den kompetens som du behöver.

Nära – och stora

Våra drygt 70 kontor runt om i landet är lokalt ägda. Tillsammans äger vi dessutom det gemensamma servicebolaget LR Revision och Redovisning Sverige AB. Som kund hos oss får du på så sätt det bästa av två världar. Ditt lokala kontor jobbar nära dig, är lätt tillgängliga och lokalt engagerade. Och det gemensamma bolaget ger storlek och kraft nog att erbjuda specialistkunskap, moderna digitala tjänster och ständig kompetensutveckling för alla inom LR.

Vi är dessutom medlemmar i internationella nätverket Russel Bedford International. Läs mer om fördelarna för dig med internationella affärer eller kontor utomlands.

Valfrihet!

Vi tror på valfrihet, och den valfriheten blir större för varje år, bland annat tack vare nyutvecklade digitala tjänster. Du väljer själv hur mycket och vad vi ska sköta och vad du vill sköta själv, och så ser vi till att tillsammans hitta ett upplägg som är både effektivt, enkelt och säkert.

Varmt välkommen till LR Revision och Redovisning!

Aktuellt

Uppdaterat 200703: Aktuellt kring Corona för svenska företag

Läs mer här


Förslag till omställningsstöd för företag som tappat mer än 30 % i omsättning…

Fortsätt läs här


Newsletter March 2020

Support for companies in connection with the current outbreak of coronavirus (COVID-19) pandemic in Sweden. Read more here


Sänkt krav på aktiekapital

läs här

Generationsskifte och försäljning av företaget

läs här

Bild på MartinBokslutsrapport eller revisionsberättelse – hos oss kan Du välja!

Läs mer