Kompetens och engagemang som ger resultat

Lediga jobb

Aktuella annonser:

LR Akridi i Halmstad

söker en ny kollega! Vi är ett härligt gäng bestående av tjugosex revisorer och redovisningskonsulter som finns på Slottsmöllans Företagscentrum i Halmstad och på Erikslund i Ängelholm. Vi har en kontinuerlig tillströmning av nya kunder och behöver därför förstärkning med en erfaren revisorsassistent/kvalificerad revisor. Är du intresserad maila ett personligt brev och CV till info@akridi.se. Har du några frågor kontakta vår verksamhetsansvarig Åsa Ragnarsson, asa.ragnarsson@lr-revision.se.

LR Revision & Redovisning Varberg söker redovisningskonsult med branschvana

I arbetet ingår löpande redovisning, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar, deklarationsarbete, rådgivning i redovisningsfrågor samt löneadministration. Vi arbetar i nära kontakt med kunderna vilket förutsätter god kommunikationsförmåga.

Lämplig utbildning är civilekonom, gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning inom redovisning eller motsvarande. Du bör också ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med digitala redovisningstjänster. Har du erfarenhet av revision är det en merit.

Våra kunder finns i Varbergsområdet. Det är därför viktigt att du som söker har körkort.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Michael Andersen 0340-64 78 61, 0706-57 56 78

Ansökan mailar du senast den 15/3 till: viskadalen@lr-revision.se

Välkommen med din ansökan!

Redovisningskonsult till LR Redovisning & Revision Arboga

Har du erfarenhet eller vill jobba med redovisning hos små och medelstora företag och är sugen på en ny utmaning? Är du driven och trivs med mycket eget ansvar och kundkontakt? LR Redovisning & Revision söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i Arboga.

Vi söker dig som:

 • med din sociala kompetens skapar goda kundrelationer, är lösningsorienterad och vågar anta nya utmaningar
 • arbetar engagerat och självständigt mot våra kunder och har förmåga att hantera perioder med högt tempo
 • drivs av att utveckla verksamheter och kan rådgiva våra kunder i redovisningsfrågor på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt
 • tidigare har ansvarat för redovisning och/eller har erfarenhet av konsultuppdrag
 • som redovisningskonsult kommer du även, tillsammans med övriga kollegor, att driva utvecklings- och förbättringsarbeten av våra processer och arbetssätt.
 • har erfarenhet av att driva egna projekt från start till slut
 • trivs i en digital miljö och har god system- och datavana. Självklart hanterar du officepaketet och främst Excel.
 • är en strukturerad och bra problemlösare samt har ett öga för detaljer och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder:

 • en flexibel arbetsmiljö och trevliga lokaler i centrala Arboga med utsikt över Arbogaån
 • möjlighet att driva spännande projekt för att utveckla nya tjänster till kunder
 • både teamwork och mycket eget ansvar
 • karriärsutveckling och möjlighet till vidareutbildning inom ditt område

Om oss

Vårt team består av engagerade och kompetenta revisorer, rådgivare, affärsutvecklare och redovisningskonsulter. LR Redovisning & Revision Arboga är del av ett rikstäckande nätverk av lokalt ägda byråer. Som konsult hos oss ingår uppdrag hos både lokala kunder och kunder i andra delar av landet. Vi har kunder i många olika branscher och våra konsulter får därför varierande uppdrag och bred erfarenhet.

Välkommen med din ansökan till peter.lovdin@lr-revision.se. För mer information kontakta Peter Lövdin, 0589-101 10.

Vi svarar på ansökningar löpande, sista ansökningsdatum 31 januari 2020.

E2 Ekonomi söker förstärkning

Just nu letar vi efter en redovisningskonsult som kan förstärka vårt glada team. Vi tror att du har tre till fem års erfarenhet och kan arbeta självständigt med allt från löpande bokföring till bokslut och skatt inom olika bolagsformer. Du får gärna jobba deltid eller mer beroende på om du har befintliga kunder.

Vi kan erbjuda trevliga kollegor, flexibla och bra arbetsvillkor med stor potential till personlig utveckling. Kontoret erbjuder en trevlig miljö på ett litet kontor i centrala Stockholm.  Vi är med i nätverket LR Revision & Redovisning och har årliga konferenser inom nätverket och är måna om att alltid ha hög kvalité.

Kom gärna och träffa oss för ett förutsättningslöst samtal!

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka ett möte.Emelie Örnstig,emelie@e2ekonomi.se, 070-985 90 74, Linda Bajra linda@e2ekonomi.se, 070-446 87 19

Revision Karlstad AB söker Studenter!

Vi söker dig som vill arbeta extra under studietiden för anställning på vårt kontor i Karlstad.

Revisor

Tjänsten innebär

Som revisor hos LR Revision arbetar du inledningsvis som assistent åt våra kvalificerade revisorer för att med hög kvalitet och stort engagemang leverera revisionstjänster till våra kunder. Du kommer också vara delaktig vid analyser, rådgivning och biträde i frågor rörande bolagen eller dess ägare. Du kommer den första tiden att arbeta tillsammans med våra andra revisorer men med tiden så får du mer eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Tjänsten innebär möjlighet att arbeta deltid parallellt med studierna men vi söker också dig som har tagit examen och vill börja arbeta heltid. För rätt person kan deltiden leda vidare till en tillsvidaeranställning och möjlighet att i framtiden få eget kundansvar.  Vi kan erbjuda dig goda möjligheter att bli kvalificerad revisor i framtiden och även stöd i processen att bli kundansvarig för våra kunder. Utvecklingsmöjligheterna och möjligheterna att påverka vårt gemensamma arbete är goda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i dag studerar ekonomi på universitet eller högskola eller som precis har tagit examen. Som person är du nyfiken, professionell, med en egen drivkraft och har en god initiativförmåga. Du tycker om att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas. Dessutom vill du bidra med att utveckla andra. Då arbetet innebär mycket kundkontakt förväntar vi oss att du är social och tycker om att arbeta med människor. Våra kunder är små och medelstora företag i alla branscher med olika behov vilket ställer krav på flexibilitet.

För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta  Anders Hernström (054-17 66 85). Ansökningshandlingar skickas till LR Revision Karlstad AB, Pihlgrensgatan 7, 652 25 KARLSTAD. E-post: anders.hernstrom@lr-revision.se . Vi vill ha dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då tjänsten tillsätts löpande.  Läs mer om LR Revision på vår hemsida www.lr-revision.se

Våra kunder finns i hela Värmland och det är därför önskvärt att du som söker har körkort.

Välkommen med din ansökan!

Klara Siffror AB i Västerås
söker en erfaren och driven redovisningskonsult som kommer att ansvara för driva vår redovisningsavdelning. Här erbjuds du en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Mer om tjänsten 
Som redovisningskonsult hos Klara Siffror AB har du kunder i olika företagsformer och branscher. Du ansvarar för dina kunders redovisning och bokslut, men hjälper även till med dina kollegors bolag vid behov. Med proaktiv rådgivning kommer du att hjälpa dem att driva och utveckla sina verksamheter.

Detta ingår i din roll:

– Driva vår redovisningsavdelning
– Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
– Löpande bokföring ofta via moderna digitala lösningar.
– Hantering av moms- och arbetsgivardeklarationer
– Skatt och förmåner
– Löner
– Upprättande av deklarationer till enskilda firmor
– Bokslut, årsredovisningar och rapportering till kund
– Kontakt med kundernas revisorer
– Införsäljning av nya uppdrag och marknadsföra Klara Siffror AB
– Delaktighet i kontorets tillväxt

Din profil 
Vi söker dig som är en erfaren redovisningskonsult med minst 5 års erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. Du har en kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi och meriterande om du är auktoriserad redovisningsekonom genom SFR eller FAR. Du behärskar alla delar av redovisningsprocessen inklusive årsbokslut för aktiebolag och enskild firma. Dessutom bör du vara kunnig i skattefrågor, då skatterådgivning är en viktig del av jobbet. Har du även kunskap och erfarenhet av koncernredovisning är det ett plus. Du är en problemlösare och självgående i bokslutsarbetet.

Ansökan
Låter det intressant? Maila ditt personliga brev och CV till info@klarasiffror.se, läs gärna mer om oss på vår hemsida, www.klarasiffror.se
Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.Tillträde enligt överenskommelse.

Alvesta Revisionsbyrå AB

söker en redovisningskonsult.

Vi söker dig som vill arbeta med att upprätta bokslut, årsredovisningar, deklarationer, löpande redovisning samt lämna rådgivning av ekonomiska frågor. Du kommer även assistera våra revisorer i granskningsarbetet.

Du arbetar idag som redovisningskonsult eller på ett företags ekonomiavdelning där du har varit aktiv i bokslutsarbetet.

Alvesta Revisionsbyrå AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.
Läs mer och ansök via https://www.onepartnergroup.se/.


Våra olika kontor söker intresserade medarbetare som vill arbeta med redovisning, rådgivning och revision i små och medelstora företag. För att arbeta hos oss är rätt kompetens en nödvändighet, men än viktigare är ditt engagemang. Kontakta oss >> om du är intresserad. Eller kontakta direkt den byrå du vill jobba på.


Aktuellt

Uppdaterat 200703: Aktuellt kring Corona för svenska företag

Läs mer här


Förslag till omställningsstöd för företag som tappat mer än 30 % i omsättning…

Fortsätt läs här


Newsletter March 2020

Support for companies in connection with the current outbreak of coronavirus (COVID-19) pandemic in Sweden. Read more here


Sänkt krav på aktiekapital

läs här

Generationsskifte och försäljning av företaget

läs här

Bild på MartinBokslutsrapport eller revisionsberättelse – hos oss kan Du välja!

Läs mer