Våra branscher

Vi på LR Revision och Redovisning arbetar med de allra flesta branscher. Alla är lika välkomna! Alla behöver redovisning, revision, skatt och rådgivning som grund. Men vissa har specifika behov beroende på verksamheten. Med vårt nätverk över hela landet garanterar vi såväl djup som bred kunskap.

Här kan du läsa om några av våra branscher och specifika tjänster för dem.

Hitta ditt närmaste kontor så hjälper vi dig vidare!

Här kan du läsa mer om våra specifika tjänster för olika branscher:

LR Online: Smart och flexibelt

LR Online integrerar fakturering och registrering av utlägg. Du kan enkelt logga in från din dator eller mobil, till exempel för att fakturera eller registrera utlägg och reseräkningar även på projekt.

Med LR Online har du också alltid tillgång till redovisning, viktig administration och företagets ekonomi online – oavsett om du är på jobbet, hemma eller på resande fot. Dessutom har du tillgång till ditt arkiv där du kan spara årsredovisningar och beslutsdokumentation.

  • Du bestämmer själv vem som ska göra vilka arbetsuppgifter.
  • Du slipper programinstallationer och uppdateringar på egen utrustning.
  • Du kan vara trygg – säkerhetskopiering sker automatiskt.
  • Du kan enkelt integrera LR Online med andra digitala tjänster.
  • Du sparar tid!

Kompetenta redovisningskonsulter: en kvalitetsgaranti

Våra redovisningskonsulter har erfarenhet och hög kompetens och följer alltid de branschstandarder som är uppställda för auktoriserade konsulter. Det ger en trygghet i att få uppdaterad hjälp enligt effektiva, kvalitetssäkrade rutiner och gällande lagar och regelverk.

Auktorisation via SRF eller FAR är ytterligare en bekräftelse på konsultens erfarenhet och kompetens, och hos oss är flera av våra / alla konsulter auktoriserade.