Kompetens och engagemang som ger resultat

Lediga jobb

Aktuella annonser:

Klara Siffror AB i Västerås
söker en erfaren och driven redovisningskonsult som kommer att ansvara för driva vår redovisningsavdelning. Här erbjuds du en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Mer om tjänsten 
Som redovisningskonsult hos Klara Siffror AB har du kunder i olika företagsformer och branscher. Du ansvarar för dina kunders redovisning och bokslut, men hjälper även till med dina kollegors bolag vid behov. Med proaktiv rådgivning kommer du att hjälpa dem att driva och utveckla sina verksamheter.

Detta ingår i din roll:

– Driva vår redovisningsavdelning
– Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
– Löpande bokföring ofta via moderna digitala lösningar.
– Hantering av moms- och arbetsgivardeklarationer
– Skatt och förmåner
– Löner
– Upprättande av deklarationer till enskilda firmor
– Bokslut, årsredovisningar och rapportering till kund
– Kontakt med kundernas revisorer
– Införsäljning av nya uppdrag och marknadsföra Klara Siffror AB
– Delaktighet i kontorets tillväxt

Din profil 
Vi söker dig som är en erfaren redovisningskonsult med minst 5 års erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. Du har en kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi och meriterande om du är auktoriserad redovisningsekonom genom SFR eller FAR. Du behärskar alla delar av redovisningsprocessen inklusive årsbokslut för aktiebolag och enskild firma. Dessutom bör du vara kunnig i skattefrågor, då skatterådgivning är en viktig del av jobbet. Har du även kunskap och erfarenhet av koncernredovisning är det ett plus. Du är en problemlösare och självgående i bokslutsarbetet.

Ansökan 
Låter det intressant? Maila ditt personliga brev och CV till info@klarasiffror.se, läs gärna mer om oss på vår hemsida, www.klarasiffror.se
Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.Tillträde enligt överenskommelse.

Redovisningskonsult och IT-konsult sökes till LR Akridi i Halmstad

LR Akridi KB är lokalt ägt av oss som jobbar på byrån och har för närvarande 25 medarbetare. Vårt huvudkontor finns i Halmstad men vi har också ett mindre kontor i Ängelholm.  Vi arbetar med revision, redovisning, skattefrågor, bolagsrätt och annan affärsanknuten rådgivning. Våra kunder är i första hand små och medelstora ägarledda företag.

Läs mer om tjänsterna och ansök här

 

Redovisningskonsult sökes till LR Redovisning i Katrineholm

Nu söker vi en redovisningskonsult som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens och engagemang. Trivs du i en social roll med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker!

Läs mer om tjänsten och ansök här

 

Kvalificerad Revisor till LR Revision i Karlstad

Arbetsuppgifter
Som revisor hos LR Revision & Redovisning arbetar du självständigt eller tillsammans med övriga revisorer för att med hög kvalitet och stort engagemang leverera revisionstjänster till våra kunder. Du kommer också vara delaktig vid analyser, rådgivning och biträde i frågor rörande bolagen eller dess ägare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är kvalificerad revisor. Du som är på väg mot auktorisation är också intressant för oss. Vi kan ge dig stöd i processen att bli auktoriserad revisor.

Våra kunder finns i hela Värmland och det är därför önskvärt att du som söker har körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken, professionell, driven och har en god initiativförmåga. Du tycker om att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas. Dessutom vill du bidra med att utveckla andra. Då arbetet innebär mycket kundkontakt förväntar vi oss att du är social och tycker om att arbeta med människor. Våra kunder är små och medelstora företag i alla branscher med olika behov vilket ställer krav på flexibilitet.

Så, har du en positiv inställning till livet med en god portion humor så har du goda möjligheter att passa in hos oss!

Kontakt
Ring gärna Anders Hernström på telefonnummer 054-17 66 85 om du vill veta mer om tjänsten.

Ansökan
Ansökan skickas till anders.hernstrom@lr-revision.se
Vi ser fram emot dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då rekryteringsarbetet och tillsättandet av tjänsten sker löpande.

Välkommen till oss på LR Revision i Karlstad!

 

LR Revision Falun/Leksand

söker nu en revisor till vårt kontor i Falun. Som revisor hos oss arbetar du tillsammans med kvalificerad revisor för att med hög kvalitet och stort engagemang leverera revisionstjänster till våra kunder. Du kommer också att vara delaktig vid analyser, rådgivning och biträde i frågor rörande bolagen eller dess ägare. Du kommer att arbeta under eget ansvar och med tiden får du större möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Har du intresse av att gå vidare mot auktorisation som revisor så kan vi erbjuda goda möjligheter till detta.

Kvalifikationer

Vi tror att du är ekonom med examen från universitet eller högskola. Du bör också ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att jobba självständigt och du har en god känsla för människor och eget driv. Vi jobbar i högt tempo och har ett varierat och roligt arbetsinnehåll. Låter detta roligt är du välkommen att bli en av oss.

Anställning

Anställningen är tillsvidare på heltid med placering i Falun.

Din ansökan

Din ansökan mailar du till: lisa.borgert.isaks@lr-revision.se

senast den 15/10 2018.

 

Alvesta Revisionsbyrå AB

söker en redovisningskonsult.

Vi söker dig som vill arbeta med att upprätta bokslut, årsredovisningar, deklarationer, löpande redovisning samt lämna rådgivning av ekonomiska frågor. Du kommer även assistera våra revisorer i granskningsarbetet.

Du arbetar idag som redovisningskonsult eller på ett företags ekonomiavdelning där du har varit aktiv i bokslutsarbetet.

Alvesta Revisionsbyrå AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.
Läs mer och ansök via http://www.onepartnergroup.se/.


Våra olika kontor söker intresserade medarbetare som vill arbeta med redovisning, rådgivning och revision i små och medelstora företag. För att arbeta hos oss är rätt kompetens en nödvändighet, men än viktigare är ditt engagemang. Kontakta oss >> om du är intresserad. Eller kontakta direkt den byrå du vill jobba på.


 

Aktuellt

2019 års ekonomiska vårproposition

Läs här

Ändrade regler om penningtvätt och finansiering av terrorism

Läs här

Vårbudgeten 2019

Läs mer

Elektronisk fakturering –

Nya regler från 1 april 2019. Läs mer

Uppdatering: Överenskommelsen mellan S,C, L och MP kan sammanfattas vad gäller förslagen som rör företag och företagare.

Läs mer

Bild på MartinBokslutsrapport eller revisionsberättelse – hos oss kan Du välja!

Läs mer