Kompetens och engagemang som ger resultat

Lediga jobb

Aktuella annonser:

LR Revision & Redovisning Grimston AB  Stockholm

söker en revisorsassistent

Vi söker en nyfiken och driven ekonom som vill vara med och utveckla vår byrå. Antingen kommer du direkt från högskolan eller har erfarenhet av redovisning eller revision.

Vår byrå är nystartad men vi har över trettio års erfarenhet av revision och att hjälpa våra kunder som konsulter och bollplank. Vi är i dag två auktoriserade revisorer och tre konsulter och arbetar mycket nära våra kunder inom områden som skatter, företagsförvärv, företagsvärdering, incitamentsprogram, omstruktureringar, redovisning, ekonomistyrning och rapportering.

Arbetet är självständigt men samtidigt får du löpande stöd och feedback, vi arbetar gärna i team och är ofta ute hos kunderna. Eftersom inslaget av rådgivning är stort så är arbetsuppgifterna väldigt omväxlande och utmanande.

Vi söker dig som vill arbeta med revision och rådgivning, antingen för att du siktar på att bli auktoriserad revisor eller konsult. Det viktiga är att du vill lära och utvecklas både som individ och professionellt. Utöver det läggs stor vikt vid personlighet och intresse att utvecklas. Karaktärsdrag som vi uppskattar är bland annat att du är fokuserad och serviceinriktad.

Ansökan Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi går igenom urvalet löpande. Kontaktpersoner Joakim Nyman, Auktoriserad revisor Joakim.nyman@lr-revision.se,  0735312160 Företagets adress Alviksvägen 41 167 53 Bromma

 

LR Akridi i Halmstad

söker nya kollegor! Ett härligt gäng bestående av tjugo redovisningskonsulter och revisorer som finns på Slottsmöllans Företagscentrum i Halmstad. De har en kontinuerlig tillströmning av nya kunder och behöver därför förstärkning med en redovisningskonsult och en revisorsassistent. Är du intresserad så maila ett personligt brev och CV till info@akridi.se. Har du några frågor så kontakta kontorschef Åsa Ragnarsson(kontaktuppgift i länken ovan).

 

Alvesta Revisionsbyrå AB

söker en redovisningskonsult.

Vi söker dig som vill arbeta med att upprätta bokslut, årsredovisningar, deklarationer, löpande redovisning samt lämna rådgivning av ekonomiska frågor. Du kommer även assistera våra revisorer i granskningsarbetet.

Du arbetar idag som redovisningskonsult eller på ett företags ekonomiavdelning där du har varit aktiv i bokslutsarbetet.

Alvesta Revisionsbyrå AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.
Läs mer och ansök via http://www.onepartnergroup.se/.

LR Revision & redovisning Örebro/Vingåker

Vi har alltid behov av kompetent personal och tar gärna emot spontanansökningar. Maila din ansökan till carolin.larsson@lr-revision.se


Våra olika kontor söker intresserade medarbetare som vill arbeta med redovisning, rådgivning och revision i små och medelstora företag. För att arbeta hos oss är rätt kompetens en nödvändighet, men än viktigare är ditt engagemang. Kontakta oss >> om du är intresserad. Eller kontakta direkt den byrå du vill jobba på.


 


 

 

Kom hem till LR

Vi söker medarbetare/delägare till flera av våra kontor runt om i landet.

Läs mer här

Viktigt under året

Viktiga datum 2017

Viktiga datum 2017

Belopp och procent 2017

Belopp och procent 2017

Föreslagna nya regler för beskattning av delägare i fåmansföretag

Läs mer här

Aktuellt

Förändringar i redovisningsregler och ny revisionsberättelse

Läs vårt Nyhetsbrev Banker

Läs om skatteförslagen i budgetpropositionen, solcellsanläggningar i lantbruk och mycket mer.

Läs mer i Nyhetsbrevet från oktober

Utökat RUT-avdrag, ändrade skatter och momser mm– hur påverkas Du?

Läs mer i vårt senaste Nyhetsbrev juni!

Hur påverkas företagen av nyheter i boksluten och de nya revisionsreglerna?

Läs vårt Nyhetsbrev Banker nr 1

Nya regler om ekonomiska föreningar, personalliggare i byggverksamhet och lagen om anställningsskydd ändras mm

Mycket nytt att ta del av i vårt senaste Nyhetsbrev i maj!


Bokslutsrapport eller revisionsberättelse – hos oss kan Du välja!

Läs mer

Martin Johansson