Kompetens och engagemang som ger resultat

Lediga jobb

Aktuella annonser:

 

Redovisningskonsult sökes till LR Redovisning i Katrineholm

Nu söker vi en redovisningskonsult som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens och engagemang. Trivs du i en social roll med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker!

Läs mer om tjänsten och ansök här

 

Kvalificerad Revisor till LR Revision i Karlstad

Arbetsuppgifter
Som revisor hos LR Revision & Redovisning arbetar du självständigt eller tillsammans med övriga revisorer för att med hög kvalitet och stort engagemang leverera revisionstjänster till våra kunder. Du kommer också vara delaktig vid analyser, rådgivning och biträde i frågor rörande bolagen eller dess ägare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är kvalificerad revisor. Du som är på väg mot auktorisation är också intressant för oss. Vi kan ge dig stöd i processen att bli auktoriserad revisor.

Våra kunder finns i hela Värmland och det är därför önskvärt att du som söker har körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken, professionell, driven och har en god initiativförmåga. Du tycker om att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas. Dessutom vill du bidra med att utveckla andra. Då arbetet innebär mycket kundkontakt förväntar vi oss att du är social och tycker om att arbeta med människor. Våra kunder är små och medelstora företag i alla branscher med olika behov vilket ställer krav på flexibilitet.

Så, har du en positiv inställning till livet med en god portion humor så har du goda möjligheter att passa in hos oss!

Kontakt
Ring gärna Anders Hernström på telefonnummer 054-17 66 85 om du vill veta mer om tjänsten.

Ansökan
Ansökan skickas till anders.hernstrom@lr-revision.se
Vi ser fram emot dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då rekryteringsarbetet och tillsättandet av tjänsten sker löpande.

Välkommen till oss på LR Revision i Karlstad!

 

LR Revision Falun/Leksand

söker nu en revisor till vårt kontor i Falun. Som revisor hos oss arbetar du tillsammans med kvalificerad revisor för att med hög kvalitet och stort engagemang leverera revisionstjänster till våra kunder. Du kommer också att vara delaktig vid analyser, rådgivning och biträde i frågor rörande bolagen eller dess ägare. Du kommer att arbeta under eget ansvar och med tiden får du större möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Har du intresse av att gå vidare mot auktorisation som revisor så kan vi erbjuda goda möjligheter till detta.

Kvalifikationer

Vi tror att du är ekonom med examen från universitet eller högskola. Du bör också ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att jobba självständigt och du har en god känsla för människor och eget driv. Vi jobbar i högt tempo och har ett varierat och roligt arbetsinnehåll. Låter detta roligt är du välkommen att bli en av oss.

Anställning

Anställningen är tillsvidare på heltid med placering i Falun.

Din ansökan

Din ansökan mailar du till: lisa.borgert.isaks@lr-revision.se

senast den 15/10 2018.

 

Alvesta Revisionsbyrå AB

söker en redovisningskonsult.

Vi söker dig som vill arbeta med att upprätta bokslut, årsredovisningar, deklarationer, löpande redovisning samt lämna rådgivning av ekonomiska frågor. Du kommer även assistera våra revisorer i granskningsarbetet.

Du arbetar idag som redovisningskonsult eller på ett företags ekonomiavdelning där du har varit aktiv i bokslutsarbetet.

Alvesta Revisionsbyrå AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.
Läs mer och ansök via http://www.onepartnergroup.se/.


Våra olika kontor söker intresserade medarbetare som vill arbeta med redovisning, rådgivning och revision i små och medelstora företag. För att arbeta hos oss är rätt kompetens en nödvändighet, men än viktigare är ditt engagemang. Kontakta oss >> om du är intresserad. Eller kontakta direkt den byrå du vill jobba på.


 

Aktuellt

Vårbudgeten 2019

Läs mer

Elektronisk fakturering –

Nya regler från 1 april 2019. Läs mer

Överenskommelsen mellan S,C, L och MP kan sammanfattas vad gäller förslagen som rör företag och företagare.

Läs mer

Redovisning av förmåner i arbetsgivardeklarationen

Läs mer

Budget för 2019 – Riksdagen

läs mer i Nyhetsbrev 3-4 2018

Bild på MartinBokslutsrapport eller revisionsberättelse – hos oss kan Du välja!

Läs mer