Kompetens och engagemang som ger resultat

Lediga jobb

Aktuella annonser:

LR Akridi i Halmstad

söker nya kollegor! Ett härligt gäng bestående av tjugo redovisningskonsulter och revisorer som finns på Slottsmöllans Företagscentrum i Halmstad. De har en kontinuerlig tillströmning av nya kunder och behöver därför förstärkning med en redovisningskonsult och en revisorsassistent. Är du intresserad så maila ett personligt brev och CV till info@akridi.se. Har du några frågor så kontakta kontorschef Åsa Ragnarsson(kontaktuppgift i länken ovan).

LR Revision Falun/Leksand och LR Redovisning Mora

söker en redovisningskonsult till kontoret i Leksand och en revisorsassistent till kontoret i Mora.

Leksand:

Som redovisningskonsult arbetar du med löpande redovisning, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar, deklarationsarbete, rådgivning i redovisningsfrågor mm. För rätt person finns förutom arbete med redovisning möjlighet att vidareutvecklas inom revision.

Mora:

Som revisorsassistent arbetar du främst med revisionsarbete som stöd för kvalificerad revisor. Utöver det kommer du att få arbeta med upprättande av bokslut, årsredovisningar, deklarationsarbete samt rådgivning i olika frågeställningar från kund, bl.a. redovisningsfrågor.

I båda tjänsterna arbetar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och stor servicekänsla. Vi erbjuder internutbildning i frågor som rör din roll och håller oss hela tiden uppdaterad på regelförändringar mm.

Vi tror att du är: Civilekonom, gymnasieekonom eller har motsvarande utbildning och har ambitionen att utvecklas i jobbet. Du kommer att jobba självständigt och du har en god känsla för människor och service. Eget driv behövs då vi jobbar i högt tempo och har ett varierat och roligt arbetsinnehåll. Då du också arbetar ute hos våra kunder krävs körkort och tillgång till bil. Låter detta roligt är du välkommen att bli en av oss. Du får en bra och strukturerad introduktion hos oss och vi tar väl hand om dig.

Intresserad?

Ansökan skickar du senast den 28 april till hans-olof@hnpar.com . Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan omgående.Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Hans-Olof Bogren 070-665 77 12.

Du kan även ansöka via LinkedIn eller Careergate

 

LR Revision och Redovisning Örebro/Vingåker AB

söker en kvalificerad redovisningskonsult till Katrineholm/Vingåker. Just nu har vi fokus på att vår bransch är i förändring. Vill du vara med och hjälpa oss på vägen? Hör av dig till Carolin Larsson , carolin.larsson@lr-revision.se senast den 10 april.

 

Alvesta Revisionsbyrå AB

söker en redovisningskonsult.

Vi söker dig som vill arbeta med att upprätta bokslut, årsredovisningar, deklarationer, löpande redovisning samt lämna rådgivning av ekonomiska frågor. Du kommer även assistera våra revisorer i granskningsarbetet.

Du arbetar idag som redovisningskonsult eller på ett företags ekonomiavdelning där du har varit aktiv i bokslutsarbetet.

Alvesta Revisionsbyrå AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.
Läs mer och ansök via http://www.onepartnergroup.se/. Sista ansökningsdag är 28 maj.


Våra olika kontor söker intresserade medarbetare som vill arbeta med redovisning, rådgivning och revision i små och medelstora företag. För att arbeta hos oss är rätt kompetens en nödvändighet, men än viktigare är ditt engagemang. Kontakta oss >> om du är intresserad. Eller kontakta direkt den byrå du vill jobba på.


 


 

 

Kom hem till LR

Vi söker medarbetare/delägare till flera av våra kontor runt om i landet.

Läs mer här

Nya regler om utdelning i fåmansföretag
Se mer om förslagen här

Viktigt under året


Aktuellt

Förändringar i redovisningsregler och ny revisionsberättelse

Läs vårt Nyhetsbrev Banker nr, 2

Läs om skatteförslagen i budgetpropositionen, solcellsanläggningar i lantbruk och mycket mer.

Läs mer i vårt senaste Nyhetsbrev oktober!

Utökat RUT-avdrag, ändrade skatter och momser mm– hur påverkas Du?

Läs mer i vårt senaste Nyhetsbrev juni!

Hur påverkas företagen av nyheter i boksluten och de nya revisionsreglerna?

Läs vårt Nyhetsbrev Banker nr 1

Nya regler om ekonomiska föreningar, personalliggare i byggverksamhet och lagen om anställningsskydd ändras mm

Mycket nytt att ta del av i vårt senaste Nyhetsbrev i maj!


Bokslutsrapport eller revisionsberättelse – hos oss kan Du välja!

Läs mer

Martin Johansson