Få hjälp med Tidrapportering, Kvitton & Reseräkning i Vingåker:

Missa inga intäkter

Effektiv och enkel registrering av arbetstimmar, kvitton och utlägg för resor sparar pengar genom att spara tid – men gör också att fler utlägg faktiskt blir fakturerade. Vi på LR Revision och Redovisning Vingåker i Vingåker hjälper dig med lösningarna!

Tid är ofta en stor del av ett företags intäkter, för vissa nästan 100 procent. En missad halvtimme här och där blir fort stora pengar. Vår lösning gör tidrapporteringen enkel.

Detsamma gäller registrering av kvitton. Bjudit någon på lunch? Fota kvittot via appen och utgiften är redovisad. Lika enkelt hanteras exempelvis tjänsteresor med bil. Än så länge måste du spara kvittot.

Risken för att kvitton saknas minskar. För dig som företagare betyder det att du får ersättning för dina utlägg istället för att de blir lön.

Lönsamt bara för stora företag? Nej, det handlar snarare om mängden utlägg du har. Hur skönt är det inte att slippa sitta och pussla ihop dina kvitton med kontokortsfakturan i slutet av månaden?

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Med oss på LR Revision och Redovisning Vingåker i Vingåker får du:

  • Smarta digitala lösningar
  • Tids- och kostnadseffektivitet
  • Alla intäkter blir fakturerade
  • Personlig kontakt

Kontakta mig så hjälper jag dig vidare

Anna Jansson

Kontorschef/Auktoriserad redovisningskonsult

LR Online: Smart och flexibelt

LR Online integrerar fakturering och registrering av utlägg. Du kan enkelt logga in från din dator eller mobil, till exempel för att fakturera eller registrera utlägg och reseräkningar.

Med LR Online har du också alltid tillgång till redovisning, viktig administration och företagets ekonomi online – oavsett om du är på jobbet, hemma eller på resande fot. Dessutom har du tillgång till ditt arkiv där du kan spara årsredovisningar och beslutsdokumentation.

  • Du bestämmer själv vem som ska göra vilka arbetsuppgifter.
  • Du slipper programinstallationer och uppdateringar på egen utrustning.
  • Du kan vara trygg – säkerhetskopiering sker automatiskt.
  • Du kan enkelt integrera LR Online med andra digitala tjänster.
  • Du sparar tid!

Kompetenta redovisningskonsulter: en kvalitetsgaranti

Våra redovisningskonsulter har erfarenhet och hög kompetens och följer alltid de branschstandarder som är uppställda för auktoriserade konsulter. Det ger en trygghet i att få uppdaterad hjälp enligt effektiva, kvalitetssäkrade rutiner och gällande lagar och regelverk.

Auktorisation via SRF eller FAR är ytterligare en bekräftelse på konsultens erfarenhet och kompetens, och hos oss i Vingåker är alla konsulter auktoriserade.

Kontakta oss