Få hjälp med Projektredovisning i Vingåker:

Följ upp och optimera lönsamheten

För byggföretaget är kanske varje bygge ett projekt. För vissa konsulter är varje kund ett eget projekt, för andra är varje uppdrag ett separata projekt. Vi hjälper dig att enkelt få rapporter och resultaträkningar utifrån ditt sätt att jobba.

Ordning och reda sparar enormt med tid – och gör att alla intäkter och kostnader hamnar på rätt projekt.

Möjligheten att enkelt kunna projektredovisa gör det dessutom enklare att identifiera vilka projekt som är lönsamma och vilka som inte är det – vilket i sin tur ger optimeringsmöjligheter.

Kunde något gjorts annorlunda? Ska vissa typer av projekt undvikas? Eller fler av en typ prioriteras? Eller under projektets gång: hur ligger ni till i förhållande till budget?

Här finns stora synergieffekter att sätta i arbete i kombination med smarta system för Tidrapportering, Kvitton & Reseräkning.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Med oss på LR Revision och Redovisning Vingåker i Vingåker får du:

  • Effektiv projektredovisning
  • Ordning och reda = lönsamhet
  • Möjlighet att optimera lönsamhet
  • Personlig kontakt

Kontakta mig så hjälper jag dig vidare

Anna Jansson

Kontorschef/Auktoriserad redovisningskonsult

LR Online: Smart och flexibelt

LR Online integrerar fakturering och registrering av utlägg. Du kan enkelt logga in från din dator eller mobil, till exempel för att fakturera eller registrera utlägg och reseräkningar även på projekt.

Med LR Online har du också alltid tillgång till redovisning, viktig administration och företagets ekonomi online – oavsett om du är på jobbet, hemma eller på resande fot. Dessutom har du tillgång till ditt arkiv där du kan spara årsredovisningar och beslutsdokumentation.

  • Du bestämmer själv vem som ska göra vilka arbetsuppgifter.
  • Du slipper programinstallationer och uppdateringar på egen utrustning.
  • Du kan vara trygg – säkerhetskopiering sker automatiskt.
  • Du kan enkelt integrera LR Online med andra digitala tjänster.
  • Du sparar tid!

Kompetenta redovisningskonsulter: en kvalitetsgaranti

Våra redovisningskonsulter har erfarenhet och hög kompetens och följer alltid de branschstandarder som är uppställda för auktoriserade konsulter. Det ger en trygghet i att få uppdaterad hjälp enligt effektiva, kvalitetssäkrade rutiner och gällande lagar och regelverk.

Auktorisation via SRF eller FAR är ytterligare en bekräftelse på konsultens erfarenhet och kompetens, och hos oss i Vingåker är alla konsulter auktoriserade.

Kontakta oss