Få hjälp med Bakgrundskontroll i Alvesta:

För affärer på den säkra sidan

Företagsförhållandena och den ekonomiska utvecklingen för din nya kund eller leverantör ser kanske bra ut vid första anblicken. Vi på Alvesta Revisionsbyrå i Alvesta kan hjälpa dig titta bakom fasaden.

Det finns alltid en risk för att råka ut för oseriösa aktörer. För att vara på den säkra sidan gör vi en grundlig bakgrundskontroll och analyserar varningssignaler i ägarstrukturen, historik och redovisningar av olika slag. 

Detta gäller inte bara vid överlåtelse av verksamheten. Minst lika viktigt är att löpande ha kontroll på sina kunder och leverantörer – de oseriösa aktörerna kan ju finnas där exempelvis om en kund byter ägare, eller en seriös kund kan få ekonomiska problem. Vi har verktyg för att följa upp förändringar i företag och kontrollera de personer som är aktiva i företagen. 

Varningslista
Här har du en lista där du snabbt och enkelt kan se efter om företaget som kontaktar dig försöker utsätta dig för en bluff.
Listan varnar för företag med oseriösa försäljningsmetoder, bluffakturor och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös.

Här kan du gå till varningslistan!

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Med oss på Alvesta Revisionsbyrå i Alvesta får du:

  • Hjälp med bakgrundskontroll
  • Analyser av varningssignaler
  • Goda råd i företagandet
  • Personlig kontakt

Kompetenta redovisningskonsulter: en kvalitetsgaranti

Våra redovisningskonsulter har erfarenhet och hög kompetens och följer alltid de branschstandarder som är uppställda för auktoriserade konsulter. Det ger en trygghet i att få uppdaterad hjälp enligt effektiva, kvalitetssäkrade rutiner och gällande lagar och regelverk.

Auktorisation via SRF eller FAR är ytterligare en bekräftelse på konsultens erfarenhet och kompetens, och hos oss i Alvesta är flera av våra konsulter auktoriserade.

Kontakta oss