Få hjälp med Rådgivning kring redovisning i Trelleborg:

För goda affärsbeslut

Goda råd kan vara skillnaden mellan ett bra eller dåligt affärsbeslut, mellan bortslösad och välinvesterad tid. Vi på LR Revelino Revision AB i Trelleborg erbjuder rådgivningen du behöver!

En viktig del av rådgivningen kring just redovisning handlar om valet av upplägg och system. Vi jobbar inte enbart med en viss leverantör utan hjälper till att hitta system som passar bäst för just er verksamhet. Vi kan hjälpa dig att bygga en lösning som är rätt dimensionerad för er storlek och verksamhet.

Vi som jobbar på LR Revelino Revision AB har specialistkunskaper i alla aspekter av redovisning. Vi möter mängder av företag av olika storlek och med olika utmaningar, vilket ger perspektiv. Vi följer utvecklingen nära för att hela tiden kunna ligga i framkant.

Inte helkund hos oss? Inga problem – våra rådgivningstjänster är tillgängliga för alla.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Med oss på LR Revelino Revision AB i Trelleborg får du:

  • Rutinerad rådgivning
  • Smarta system och upplägg
  • Kunskap i framkant
  • Personlig kontakt

LR Online: Smart och flexibelt

Med LR Online har du också alltid tillgång till redovisning, viktig administration och företagets ekonomi online – oavsett om du är på jobbet, hemma eller på resande fot. Dessutom har du även tillgång till ditt arkiv där du kan spara årsredovisningar och beslutsdokumentation.

  • Du bestämmer själv vem som ska göra vilka arbetsuppgifter.
  • Du slipper programinstallationer och uppdateringar på egen utrustning.
  • Du kan vara trygg – säkerhetskopiering sker automatiskt.
  • Du kan enkelt integrera LR Online med andra digitala tjänster.
  • Du sparar tid!

Kompetenta redovisningskonsulter: en kvalitetsgaranti

Våra redovisningskonsulter har erfarenhet och hög kompetens och följer alltid de branschstandarder som är uppställda för auktoriserade konsulter. Det ger en trygghet i att få uppdaterad hjälp enligt effektiva, kvalitetssäkrade rutiner och gällande lagar och regelverk.

Auktorisation via SRF eller FAR är ytterligare en bekräftelse på konsultens erfarenhet och kompetens, och hos oss i Trelleborg är alla konsulter auktoriserade.

Auktoriserade och godkända revisorer: trygg kompetens för dig

Det är skillnad på att kunna och kunna. Det finns mycket som du kan göra själv och som någon med viss ekonomisk kompetens kan hjälpa dig med. Sedan finns det andra områden där det krävs auktoriserad eller godkänd kompetens. Revisorsområdet är ett sådant.

En auktoriserad och godkänd revisor uppfyller kraven i revisorslagen vad gäller utbildning, erfarenhet och redbarhet. Att arbetet görs ”enligt god revisionssed” betyder att det följer en rättslig standard som ställer krav på planering, bemanning och genomförande av de uppdrag vi får från dig.

Allt handlar om trygghet och säkerhet för dig och ditt företag. När du anlitar oss på LR Revelino Revision AB i Trelleborg kan du vara säker på att du får kvalitetssäkrad hjälp av auktoriserade eller godkända revisorer.

Kontakta oss